retur og angrerett

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en annen størrelse eller farge, eller til et annet produkt, må du legge inn en ny bestilling på vår nettside. Alternativ kan du komme og bytte i en av våre butikker.

Ved online retur må du registrere returen din, skrive ut returetikett og sender varen i retur til oss. Vi krediterer returen når den ankommer vårt lager, senest innen 10 dager. Returkostnader dekkes av kunde, men vi tilbyr en fastpris på 69kr som inkluderer sporing og forsikring gjennom Post Nord. Du kan kostnadsfritt levere tilbake returer i en av våre butikker innen 14 dager etter mottatt ordre.

Navn på bedrift: K by Kaos AS
Adresse: Bibliotekgata 30, 1473 Lørenskog
TLF: 98451699
Epost: [email protected]

Sørg for at varene du vil bytte/returnere er ubrukt og at alle etiketter sitter på.

 

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Varer må returneres i vesentlig samme stand som de ble mottatt. Ved korrekt gjennomført retur (iht. angrefristloven) tilbakebetales varens fulle pris til kjøper. Angrerettsskjema er vedlagt i ordrebekreftelsen som tilsendes pr. e-post. En vare som returneres grunnet benyttelse av angrerett skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand og mengde som da du mottok produktet, og slik du selv forventer at et nytt produkt skal leveres. Hvor dette ikke er overholdt, vil varer som kommer i retur, bli returnert til avsender. Vi anbefaler å sende retur med sporing. Returkostnadene bæres av forbrukeren med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.

Skriv tydelig navn og ordrenummer på angreskjemaet. Sørg for at varene du vil bytte/returnere er ubrukt og at alle etiketter sitter på.

I juli kan behandlingstid for returer være noe lengre enn normalt grunnet ferieavvikling.

Returer sendes til:

K by Kaos AS
Bibliotekgata 30
1473 Lørenskog

Wishlist 0
Continue Shopping