0

Din Handlekurv er for øyeblikket tom...

Total NOK 0

Powered by Miinto

2019 - Åpnet KAOS Jessheim Storsenter
29. mars åpnet vi for første gang gitteret på Jessheim Storsenter. Vi hadde over en lang periode vært i kontakt med flere sentere, men valget ble til slutt enkelt. Vi ble tilbudt et av senterets fineste lokaler og var sterkt ønsket. Dette ble første butikken vi har totalrenovert. Utrykket ble modernisert og hele butikken i tillegg til store deler av innredningen tegnet vi selv. Lokalet har et 15 meter langt utstillingsvindu ut mot rulletrappene og pulsen til senteret. Her satte vi opp to nye vegger som brukes på begge sider. I ekte Kaos-ånd ble største delen av arbeidet utført av teamet vårt, venner, familie og gode hjelpere.
2017 - Årets butikk på Lillestrøm Torv
Under Lillestrøm Torv Awards 2017 var vi privilegerte at vi ble kåret til årets butikk på senteret. Dette var den aller gjeveste av prisene som ble delt ut, noe som selvfølgelig betyr utrolig mye for oss. Gjennom 4 år på Lillestrøm Torv har vi jobbet kontinuerlig og målrettet for å ha en innbydende og spennende butikk med topp service. Når det blir lagt igjen tusenvis av timer i et prosjekt man har tro på, er det ekstra stas at det blir lagt merket til, applaudert og anerkjent.
2016 - Fikk ansvaret for å kle opp LSK
I 2016 ble vi som lokal butikk spurt om vi kunne tenke oss å inngå et samarbeid med LSK. Som en gjeng med flere sportsidioter og fotballelskere var vi ikke vanskelige å be. I samarbeid med spillerutvalget setter vi sammen reise-og representasjonsantrekket til gutta. Målet vårt er at LSK skal være landets best kledde fotballag, uavhengig av resultatene på banen. Likevel er det ikke til å stikke under en stol at det var fantastisk moro da cupgullet i 2017 ble feiret i dresser fra butikken vår. Norgesmestere både på og utenfor banen altså. Bedre blir det vel ikke?
2015 - Ble invitert til å utvikle BØLGER sin SS16 kolleksjon.
Som en av Bølger sine største kunder ble vi invitert til å være med å utvikle merkets kolleksjon for våren og sommeren 2016. Vi ble flydd ned til Kristiansand hvor vi var med på å sette "fargepaletten" for kolleksjonen, i tillegg til å gå grundig igjennom varegrupper, plagg og detaljer. Noen måneder senere ble det en ny tur til Kjevik for gjennomgang av skisser og ideer. Etter nye måneder med venting fikk endelig se vareprøvene til kolleksjonen "vår", før de siste korrigeringene ble utført. Vi blir aldri utlærte, og dette var en veldig spennende og lærerik prosess for oss å ta del i.
2015 - Kåret til beste service-butikk på både Metro & Lillestrøm Torv.
Noen år velger senterledelsen å leie inn frittstående byrå for å kjøre omfattende service-tester av samtlige butikker på senteret. I en tidsperiode på flere uker sendes det inn "mystery shoppere" i varierende aldre med ulike agendaer. Vi pleier generelt å gjøre det veldig bra på denne typen tester, da vi har et meget sterkt kunde- og servicefokus. Men 2015 tok kaka. Da slo vi rett og slett alle butikkene på både Metro og Lillestrøm Torv. Utrolig gøy! Slike anerkjennelser gir bekreftelse på at det man gjør er bra, samtidig som det sprøyter inn masse energi til å stå på videre og gjøre det enda bedre neste gang.
2014 - Lanserte vårt eget brand: K by KAOS
K by KAOS er utarbeidet i samarbeid med Giovani, som har levert italiensk herremote til norske menn i mer enn 30 år. Etter å testet flere dresser og skjorter, gjort diverse endringer og forbedringer, var det endelig klart for lansering av vårt eget brand. Det ble solgt over hundre dresser de første månedene og prosjektet var en umiddelbar suksess. Plaggene designes med et moderne snitt og gjennomtenkte detaljer. Dressene lages med behagelig stretch og er derfor meget komfortable. Både blazeren og buksa kan brukes hver for seg, noe som gjør dressen svært anvendelige og forhåpentligvis mye brukt.
2013 - Åpnet KAOS Lillestrøm Torv
Samtidig som vi tok det tunge valget om å ikke fornye kontrakten vår på Triaden, takket vi ja til et dobbelt så stort lokale på Lillestrøm Torv. Butikken tegnet vi selv og lokalet ble nærmest totalrenovert. I tillegg valgte vi å rive det gamle lagret for å få dagslyset inn i butikken. I stedet bygget vi et utstillingsvindu ut mot Storgata. Samtidig som dugnadsarbeidet pågikk i  butikken kjøret vi Romerike på kryss og tvers for å samle sammen gamle bøker, stoler og andre klenodium.
2012 - Åpnet KAOS Metro
Tre år etter at vi åpnet vår første butikk på Triaden var det klart for butikk nummer to. Etter å ha vært i dialog med flere sentere falt valget på Metro i Lørenskog.  Butikken ble bygget på dugnad sammen venner og familie og hadde nok aldri blitt ferdig hvis det ikke var for all den gode hjelpen vi fikk. Konseptet  ble samtidig spisset. Et par nye merker kom inn, i kombinasjon med at vi avsluttet samarbeidet med noen andre. Butikken fikk et maskulint preg med røft treverk, murstein og gamle gjenstander. Den tyngste jobben var likevel å få på plass det over 100 år gamle pianoet i utstillingsvinduet bak, uten å ødelegge selve pianoet, eller vinduet...
2009 - Åpnet KAOS Triaden
I oktober 2009 åpnet vi vår første butikk på Triaden Lørenskog Storsenter. Vi synes det rett og slett var for mange like og kjedelige herre-butikker i markedet. Vi ønsket å starte et konseptet med kule klær, i god kvalitet, med moderne smale fasonger, til en fornuftig pris. Verdi for pengene - rett og slett. I samarbeid med utvalgte nordiske merker ble konseptet "Kaos" formet. Navnet skulle stå for; Kvalitet, Allsidighet, Opplevelse og Service. Kun noen måneder etter åpningen vant vi den store årlige service-testen på senteret og slik var historien vår igang.