0

Din Handlekurv er for øyeblikket tom...

Total NOK 0

Powered by Miinto

GABBA
Gabba er et dansk denim-brand med over 30 års erfaring i å lage jeans. Gabba er kjent for sine myke og deilige kvaliteter med behagelig stretch. De ulike modellene Iki, Jones, Pisa, Paul, Rome, Rey og Nerak gjør det er enkelt å finne den fasongen som passer best. Hos oss finner du Norges beste- og et av verdens største utvalg av Gabba.
SHOP
SCOTCH & SODA
Scotch & Soda er vårt internasjonalt mest anerkjente brand med egen utstilling under New York Fashion Week. Scotch & Soda har over 150 butikker verden rundt, i tillegg til at man finner merket hos oss og mer enn 8000 frittstående butikker og kjeder. Vi elsker Scotch & Soda`s flotte fasonger, spennende kvaliteter og lekne detaljer.
SHOP
BERTONI
Bertoni er et dansk konfeksjons-merke med over 40 års erfaring i å lage moderne dresser. Bertoni har som mål å designe rene og skarpe skandinaviske uttrykk til fornuftige priser. Vi er spesielt glade i det flotte snittet Bertoni er så kjent for. Vi har dessverre valgt å ikke legge ut mange dresser online, da vi ønsker å personlig møte dresskundene i butikken for å dele den fagkunnskapen som skal til å for å finne den perfekte dressen. Vi tilbyr også skredder-tjenester og et stort utvalg tilbehør.
SHOP
URBAN PIONEERS
Urban Pioneers er et nytt spennende norsk klesmerke som sikter etter å produsere kvalitetsklær med et frisk og trendy design til fornuftige priser. Bak merket står sentrale navn innen norsk moteindustri. Klærne er anvendelige og kan brukes til alt fra en aktiv fritid til lange dager på kontoret.
SHOP
KNOWLEDGECOTTON APPAREL
Knowledge Cotton Apparel fokuserer på miljø og bærekraft når de lager klær som skal være mer enn bare mote. Med 50 år i bransjen ønsker det danske merket å endre bransjen gjennom kunnskap og kjærlighet til kloden vår. Etter å ha sett hvor stor den menneskelige påvirkning bransjen har på miljøet, har Knowledge Cotton Apparel bestemt seg for at ting må endres: «To make real change, serious action is needed». Les mer om merket, alle miljø-sertifiseringene de jobber med og hvordan de ønsker å forandre tekstilbransjen på: knowledgecottonapparel.com
SHOP
FAT MOOSE
Fat Moose er et ungt skandinavisk jakke-brand som ble etablert i Danmark i 2010. Merket er bygget på lidenskapen for ekstremsport, natur og opplevelser. Jakkene lages i flotte kvaliteter med tekniske egenskaper og smarte løsninger. Med sitt moderne design klarer Fat Moose å kombinere sport og fashion på en unik måte, og skaper produkter som passer like godt til hverdag som eventyr.
SHOP
MINIMUM
Minimum er et dansk brand som startet opp som en frittstående butikk i Aarhus for 20 år siden. I dag er Minimum veletablert i Europa og produserer et stort antall kolleksjoner hvert år. Minimum har som mål å designe skandinavisk mote i materialer med høy kvalitet til overkommelige priser.
SHOP
CLEAN CUT COPENHAGEN
Clean Cut Copenhagen er et ungt dansk brand startet opp i 2014 av aktører med mange år i bransjen. Clean Cut Copenhagen har som mål å lage favoritt-plaggene til garderoben din, i en klassisk look med skandinavisk design. Clean Cut Copenhagen ønsker at du skal føle deg vel, være komfortabel og se bra ut til en rimelig penge.
SHOP
K BY KAOS
K by KAOS er vårt eget brand og lages i samarbeid med Giovani, som har levert italiensk herremote til norske menn i mer enn 30 år. Vi designer 2 kolleksjoner i året som hovedsakelig består av dress, skjorter, jakker og blazere. Plaggene designes med et moderne snitt og gjennomtenkte detaljer. Dressene lages med behagelig stretch.
SHOP
GARCIA
Garcia startet opp som en liten italiensk familiebedrift for 40 år siden. Merket tilbyr autentisk italiensk denim-mote til meget konkurransedyktige priser. Garcia designer avslappede plagg for selvsikre menn som søker spenning, glede og "det gode liv". Selv om Garcia er et denim-merke fører vi stort sett overdelene deres.
SHOP
SKO & ACCESSORIES
Vi fører flere mindre brands som er med på å utgjøre vårt spennende KAOS-univers. Vi har klokker og armbånd fra det svenske merket Triwa. Vi fører skinnsko til både pent og casual fra danske TGA. Vi har skinnvesker, bagger, sekker og toalettmapper fra Still Nordic. Vi selger de utrolig behagelige skoene til det nederlandske merket Hub, og vi fører de fantastiske boxerne til Muchachomalo. I tillegg har vi en mengde slips, sløyfer, lommetørkler, skjerf og belter fra Manzini.